Najaarscompetitie 2017

De najaarscompetitie 2017 zit er weer op.

Het was een wisselend seizoen voor onze 5 senioren en 2 jeugdteams. Bij de senioren liep het niet allemaal op rolletjes terwijl de jeugd een perfect competitie verwezenlijkten. Zowel het 1e (Joeri Liethof, Bart en Daan Barends) als het 2e team (Niels Loeffen, Julian Verhoef, Milan Roelofs en Bodhi Lindeboom)werden kampioen in hun klasse. Voor het 1e team betekent dit promotie naar de hoofdklasse van de afdeling. Het 2e team speelde pas voor het eerste jaar competitie en daarom is het nog knapper dat het kampioenschap uiteindelijk hun deel werd.

Bij de senioren ging het allemaal niet zo soepel. Door allerlei blessures moest er regelmatig van een invaller gebruikt gemaakt worden en soms moest er ook met 2 man gespeeld worden. De consequentie is dat in de nieuwe voorjaarscompetitie team 2, 4 en 5 een stapje terug moeten doen. Team 3 wist zich ternauwernood te handhaven. Team 1 miste in de laatste wedstrijd net het kampioenschap. De overwinning die behaald diende te worden was net iets te groot waardoor een 2 plaats hun deel werd.

Terugkijken kunnen we spreken van een goede competitie bij de jeugd en een wat mindere bij de senioren. Op naar de voorjaarscompetitie.