Wedstrijdverslag week 6

Heteren- Het eerste team wist ook de tweede wedstrijd te winnen. Tegen Nijmegen nam HTTC een 4-0 voorsprong, maar aan het eind bleef men nipt aan de goede kant van de score. Meriam Willemse en Lennard Springvloet Dubbeld wonnen knap tweemaal, Andre’ Jansen scoorde eenmaal en was samen met Lennard trefzeker in het dubbelspel. Team twee ging, tegen Herpen, met 7-3 ten onder. Ronald Stevens won keurig tweemaal en Patrick van Alst was eenmaal succesvol. Het derde team verloor met 7-3 van Looping. Cees van de Lindeloof, Johan Soppe en Ruud van Kooij wonnen ieder eenmaal. Team vier behaalde, tegen Rhenus, een mooie 7-3 zege. Yoeri Liethof won knap driemaal, Daan en Bart Barends waren met twee zeges ook goed bij de les. Het vijfde team speelde met 5-5 gelijk. Het was een leuke wedstrijd tegen Kr. & Vr. Erik van Welie kwam na lange tijd weer in aktie, speelde subliem en won driemaal. Anette Frederiks en Alaa Alsaaidi wonnen eenmaal, jammer dat het dubbelspel verloren ging.

Het jeugdteam wist ook de tweede wedstrijd van deze competitie te winnen. Het ging tegen TVO vrij moeizaam, na een 3-4 tussenstand werd het toch nog 6-4. Bodhi Lindeboom won knap driemaal en Niels Loeffen was eenmaal succesvol. Beide dubbelspelen gingen probleemloos naar Niels en Bodhi.

Tafeltennis is een sport voor alle leeftijden, belangstellende zijn welkom. Er kan bij HTTC op elk niveau gespeeld worden. De seniorenavond is op dinsdag tussen half acht en half elf en de jeugdtraining is op donderdag van half zeven tot acht uur. Voor meer info zie: www.httc71.nl