Wiltschutbeker

De 1e ronde van de wiltschutbeker zit erop. Onze 3 teams speelden allen een thuiswedstrijd tegen Kracht & vriendschap uit Renkum. Team 1, in de samenstelling Bert Liethof, Yoeri Liethof en Meriam Willemsen, lieten er geen gras over groeien en wonnen met maar liefs 9-0 waarbij er slechts 1 wedstijd was die een beetje spanning opleverde en in 5 sets beslist moest worden. De overige wedstrijden werden allen in 3 sets beslist.

Team 2 in de samenstelling Bart Barends, Erik van Welie en Rudy Gerritsen deed weinig onder voor team 1. Ook hier werd het 9-0 in het voordeel van HTTC. Echter hier waren wel wedstrijden bij die de nodige spanning opleverde.  4 wedstrijden moesten in 5 games beslist worden. Voor Erik was het z’n eerste wedstrijd sinds lange tijd en gezien de resultaten kan hij terugkijken op een geslaagde rentree.

Dan maar naar team 3.  Hier was de spanning wel te snijden. De overwinningen gingen over en weer. In de samenstelling Lenneard Springvloed-Dubbeld, Ramona Gerritsen en Alaa Alsaaidi werd een 3-4 achterstand omgebogen in een 5-4 overwinning waarbij de grote man Lennard was met 3 overwinningen. Alaa en Ramona konden allebei 1 zege boeken.

Gezien de resultaten een goed en hoopgevend  begin,  welke volgende week voortgezet kan worden tegen Shot in Wageningen. Alle de 3 teams moeten afreizen naar Wageningen.