WEDSTRIJDVERSLAG WEEK 39-2021

Het eerste team kon, tegen TCB, de mooie zege van de vorige week geen vervolg geven. Frank Balzer won wel zijn eerste wedstrijd in HTTC 1 en Lennard Springvloet-dubbeld won ook eenmaal.
Team twee deelde, na een spannende wedstrijd, de punten met Herpen. Daan Barends was met drie winstpartijen uitstekend op dreef en won samen met broer Bart ook het dubbelspel. Yoeri Liethof voegde hier nog een punt aan toe.
Het derde team won met 8-2 van Zevenaar. Door deze mooie zege klimt dit team naar de kopgroep. Ronald Stevens was met drie zeges prima op dreef. Jaap van der Garde en Erik van Welie waren met twee overwinningen ook goed bezig. Het dubbelspel ging naar Ronald en Jaap.
Team vier kon het bij Westa niet bolwerken en verloor met 7-3. Alaa Alsaaidi won keurig tweemaal en Berdien Lammers voegde hier nog een goede winstpartij aan toe.
Het vijfde team behield de koppositie, door Getave’ met 7-3 te verslaan. Getave’ speelde met een jonge aanvaller en die maakte het HTTC knap lastig. Hans Wassink bleef ongeslagen. Bert Vennik zag goed spel met twee zeges beloond en Johan Soppe won eenmaal. Het dubbelspel werd gewonnen door Bert en Hans.
Bij de jeugd kwam alleen team twee in aktie en dat leverde een mooie 7-3 overwinning op. Tegen Oni waren Max Werkman en Tom Ducan in topvorm, drie zeges in het enkelspel en winst in het dubbelspel. Ook een leuk succes voor trainer Bas Huitink.

Voor info over tafeltennis in Heteren en omstreken, zie www.httc71.nl