Verslag secretaris/wedstrijdsecretaris

Verslag wedstrijdsecretaris over de competitie 2019/2020.

Voorjaarscompetitie 2019:
HTTC speelde met een jeugdteam in de 3e klasse, bij de senioren speelde het eerste team in de 1e klasse. Team twee, drie en vier speelde in de 4e klasse. Team drie degradeerde. Team vijf kwam uit in de 5e klasse en team zes ( Ine, Rogier, Bert V., Dani en Sascha )werd kampioen in de 6e klasse.

Najaarscompetitie 2019:
Het jeugdteam werd kampioen in de 3e klasse, Bodhi en Niels scoorden 88 punten in 10 wedstrijden. Het eerste team werd knap derde in de 1e klasse. Team twee en drie speelde in de 4e klasse. Het vijfde team ( Frank, Ruud, Johan en Hans) werd kampioen in de 5e klasse. Team vijf en zes kwamen uit in de 5e klasse.

Voorjaarscompetitie 2020:
Het eerste jeugdteam speelde in de 2e klasse en we hadden een team in de starters klasse. De competitie kon niet af gemaakt worden, op 7 maart was de laatste wedstrijd. Bij de senioren speelde het eerste team in de 1e klasse, team twee in de 3e klasse, drie en vier in de 4e klasse en vijf en zes in de 5e klasse. Vrijdag 6 maart was de laatste competitieronde.

Najaarscompetitie 2020:
HTTC speelde wederom met het eerste jeugdteam in de 2e klasse en het tweede team in de starters klasse. Op 10 oktober werd de competitie afgebroken, Bodhi en Niels stonden op dat moment strak bovenaan. Bij de senioren speelde het eerste team in de 1e klasse, team twee in de 3e klasse, team drie en vier in de 4e klasse en team vijf en zes in de 5e klasse. Na 9 oktober werd de competitie stil gelegd.

De najaarscompetitie 2021 gaat voor de jeugd van start op zaterdag 18 september en voor de senioren in de week van 13 t/m 17 september.
Wij hopen daarbij wederom 6 teams bij de senioren in te schrijven en 2 teams bij de jeugd. Dat laatste lijkt mogelijk door de aanwas van nieuwe jeugdleden.

Hans Wassink.
————————————————————————————

Verslag secretaris 2019/2020

In 2019 zijn we van start gegaan met het traditionele oliebollen toernooi. Daarna begon de voorjaarscompetitie.

Na de voorjaarscompetitie hebben we met 3 teams deelgenomen aan de Wiltschutbeker. Team 1 en 2 waren na de poules klaar en team 3 sneuvelde bij de laatste 32. In juni hadden we voor de senioren onze clubkampioenschappen waar Rogier ging strijken met de titel. De jeugd had een eigen toernooi waar het plezier en de gezelligheid voorop stond en niet het winnen van een titel. Ook hadden we onze jaarlijkse BBQ bij Tinus en Didi in de tuin.

In juni 2019 kregen we ook onze nieuwe wedstrijdshirts met als shirtsponsor “het Overlevingsfonds” van Marco.

Na de zomervakantie gingen de trainingsavonden weer van start en begonnen we aan de najaarscompetitie.

We hebben in 2019 en 2020 meegedaan met de Grote Clubactie en dank aan een ieder die geholpen heeft met de lotenverkoop. De opbrengst is verwerkt in de financiële overzichten.

En toen kwam 2020…..vol goede moed zijn we gestart met het oliebollentoernooi en de voorjaarscompetitie totdat in maart Corona roet in het eten gooide. Alles lag plat en we moesten zelfs tijdelijk onze deuren sluiten. In het najaar leek het er op dat we toch weer competitie konden spelen maar ook dat was van korte duur. Helaas was dit een jaar met heel veel hindernissen. Het bestuur heeft geprobeerd iedereen op de hoogte te houden van
alle zaken die er speelden door telkens na de diverse persconferenties e-mails te versturen over waar dit voor de club toe leidde . Daarbij heeft het bestuur steeds overwogen wat we wel zouden kunnen doen, denk daarbij aan conditietrainingen buiten etc. De respons op de vraag aan de leden of daar interesse voor was, was erg laag.

Het bestuur is erg gelukkig met het feit dat ons ledenbestand niet achteruit is gegaan. Wie vertrokken is, zou ook zonder Corona zijn vertrokken (bijv. door studie) en bij de jeugd zijn er een aantal leden bij gekomen.

Als laatste wil ik nog even stilstaan bij de gezondheid van een aantal van onze leden. 2020 zag er voor hen niet best uit maar gelukkig gaat het de goede kant op en zijn ze zelfs alweer op de trainingsavonden geweest van dit jaar. Fijn dat het goed met jullie gaat en dat er zelfs alweer gesport kan worden. Dat sporten wens ik al onze leden toe in goede gezondheid het komende jaar.

Met sportieve groet,

Berdien Lammers, secretaris