WEDSTRIJDVERSLAG WEEK 38-2021

Heteren- Na een moeizame start in de eerste ronde, behaalde het eerste team nu een klinkende 9-1 overwinning. Tegen Shot wonnen Marco Knaap en Lennard Springvloed-dubbeld fraai driemaal. Meriam Willemse was met twee zeges ook goed op dreef en won samen met lennard ook het dubbelspel.
Team twee speelde, tegen Akris, ook een goede wedstrijd. De Nijmeegse studenten werden met 6-4 verslagen. Bart en Daan Barends wonnen keurig tweemaal. Yoeri Liethof voegde hier nog een punt aan toe en was samen met Bart trefzeker in het dubbelspel.
Het derde team wist De Treffers met 7-3 te verslaan. Ronald Stevens leverde, met drie winstpartijen, een goede prestatie. Invaller Erik van Welie is in topvorm en scoorde fraai tweemaal. Jaap van der Garde won eenmaal en won samen met Ronald het dubbelspel.
Team vier speelde, tegen Tian, een spannende wedstrijd, met een 6-4 zege als eindresultaat. Een 4-2 achterstand werd toch nog in winst omgezet. Wilma Stap en Alaa Alsaaidi wisten knap tweemaal te scoren. Bodhi Lindeboom kwam voor het eerst bij de senioren in aktie, het was even wennen aan een ander speltype, maar de laatste wedstrijd werd gewonnen. Alaa en Bodhi wisten, na een lange “vijfgamer” ook het dubbelspel te winnen.
Team vijf nam, door Kracht&Vriendschap met 9-1 te kloppen, de koppositie in handen. Bert Vennik en Hans Wassink bleven knap ongeslagen. Johan Soppe won tweemaal en won samen met Bert het dubbelspel.

Bij de jeugd kwam alleen het eerste team in aktie. SKF was duidelijk te sterk en alleen John Ducan wist te scoren.
Voor meer info over tafeltennis in Heteren zie www.httc71.nl