WEDSTRIJDVERSLAG WEEK 40-2021

Het eerste team deelde, na een spannende wedstrijd, de punten met Kracht&Vriendschap. Meriam Willemse en Marco Knaap wonnen keurig tweemaal, verder waren Meriam en Frank Balzer goed op dreef in het dubbelspel.
Team twee behaalde een mooie 8-2 overwinning bij de Treffers. Yoeri Liethof en Daan Barends waren met drie zeges in topvorm en wonnen ook het dubbelspel. Bart Barends won eenmaal.
Het derde team kon het tegen Hutaf niet bolwerken. Jaap van der Garde wist als enige te scoren.
Team vier won met 7-3 van Kracht&Vrienschap en nam daardoor de koppositie over. Bodhi Lindeboom begint zich goed thuis te voelen in de seniorencompetitie en won fraai driemaal. Erik van Welie is aan een sterk seizoen bezig en bleef ook ongeslagen. Het dubbelspel ging ook naar Bodhi en Erik.
Het vijfde team verspeelde de koppositie door met 7-3 van Shot te verliezen. Bert Vennik was met twee zeges goed bij de les en Hans Wassink won eenmaal.
Het eerste jeugdteam speelde, tegen Velp, een goede wedstrijd. Loek van Wijk behaalde twee mooie zeges en John Ducan won eenmaal. Verder wonnen Loek en Jesse het dubbelspel.
Ook team twee liet, tegen Zevenaar, goed spel zien. Lekker aanvallen, ook al ging niet alles goed. Tom Ducan wist knap driemaal te scoren. Eindstand 3-7.

Voor info over tafeltennis in Heteren zie: www.httc71.nl