WEDSTRIJDVERSLAG WEEK 41-2021

Een goede week voor HTTC, alle seniorenteams wisten hun wedstrijden ruim te winnen.

Het eerste team won met 7-3 van Velp. Leo de Groot van Velp was te sterk, maar Meriam Willemse, Frank Balzer en Lennard Springvloet-dubbeld wonnen knap de overige partijen. Frank en Lennard wonnen ook het dubbelspel.
Team twee is bezig aan een goed seizoen, deze week werd DNW met 7-3 verslagen. Door dit goede resultaat klom men naar de tweede plaats. Daan Barends bleef knap ongeslagen, Yoeri Liethof won tweemaal en Bart Barends eenmaal. Verder wonnen Bart en Yoeri keurig het dubbelspel.
Ook het derde team klom naar de tweede plaats, in Veenendaal werd SKF met 7-3 verslagen. Jaap van der Garde, Patrick van Alst en Ronald Stevens wonnen ieder tweemaal. Ook in het dubbelspel waren Jaap en Ronald bij de les.
Team vier behield de koppositie door de Gazelle met 7-3 te verslaan. Erik van Welie was andermaal in topvorm en won driemaal. Alaa Alsaaidi won tweemaal en Bodhi Lindeboom eenmaal. Het dubbelspel was een prooi voor Erik en Alaa.
Het vijfde team won met 9-1 van ONI en staat gedeeld bovenaan. Rogier van Balgooi en Hans Wassink bleven ongeslagen. Sascha Colen was met twee zeges ook goed bij de les en speelde samen met Rogier een puike partij in de dubbel.
Het eerste jeugdteam won met 6-4 bij Tian. Er was een hoofdrol weggelegd voor John Ducan, vier winstpartijen en winst, samen met Jesse van Schaijk, in het dubbelspel. Jesse won eenmaal in het enkelspel.
Team twee speelde een goede wedstrijd bij de Treffers en verloor nipt met 6-4. Max Werkman won keurig tweemaal, Tom Ducan eenmaal en samen het dubbelspel.

Voor info over tafeltennis in Heteren en omstreken, zie www.httc71.nl.